orkar inte....

Vanillin har nu bvlivit halt och jag kommer inte uppdatera bloggen fören hon har blivigt frisk....
tack för alla fina komentarer jag fått och ni som orkar läsa min blogg utan att jag har uppdaterat den.
det var 51 st unika besökare i går även om jag inte ens har uppdaterat på mer än 1 vecka. men jag hoppas att det blir bra i gen så att jag kan starta upp bloggen i gen :(!

det ända som går att göra nu är att hoppas att Vanillin blir frisk.. nu är ju våra tävlingar förstörda så just nu vill jag bara lägga ner ridningen....:( men nu ska jag sluta..

Tack alla för erat stöd!<3 det värmer mitt hjärta<3




<3

Tävling

HEJSAN!!!<3<3

Idag var jag ju på KDRF och tävlade en tränings tävling.
kude inte gått bättre! Asså vi 0/0 LB :O:D:D:D:D:D: Första 0/0 i LB EVER!!
så nu ska det bli kul att se vad som händer på Lördag och söndag :D!
Vi kom 1a :] fast det var bara 2 med i klassen menmen.. JAG DUBBEL NOLLA OCH DET ÄR DET SOM RÄKNAS :D
Tävlade ju bara en klass i dag för att ska ju till Vännes i helgen på ett MEETNG:D kommer bli skit kul assåååå!!!
vet inte hur många gånger jag gar sagt det men men :] helre för mke än förlite :].

På framridningen så var hon lite halvt småseg men sen när vi började hoppa blev hon nästan het :O hihi men vi galopperade fram några volter och hoppade fram bara 4 gånger sen gick jag in på banan.

På banan fick vi verkligen en perfekt galopp genom hela banan. 2 hindret var lite små segt och 3 hindret :) la bara på pisken och då hoppade hon super bra. Känndes vekligen skönt att nolla innan Vännes. Men på omhoppningen så ville jag inte gasa så mke. Ville helre ha en nolla. så jag gasade bara lite :) Duktiga flicka! Är verkligen stolt över henne nu :D nu är ett mål iaf uppnått :D!

Har varit på ridhuset hela dagen har stått banpersonal. Var lite långtråkit men jag fick ju iaf tävla och det är det roligaste som finns! Är verkligen jättejätte nöjd över dagen!!

här kommer film & bilder



Foto: Evelina Johansson





GLAD?:D:D





OM HOPPNING!
HÖGT ÖVER PÅ ALLA HINDRERNA LÄGG MÄRKE TILL DE :]





prisutdelning.



ÄLSKLING DU ÄR ALLT!!<3<3

Pusshej/ Angelina Öhlin & Vanillin

SNÅLA INTE MED KOMENTARERNA TACK!!?!?!?!


TAGGA NU!!

hejsan!
ska sova nu =) ska bara tvärblogga lite. Filmen kommer inte ikväll men den kommer nog i morgon. Idag var vannis rå taggad vi skrittade i typ 30-35 minuter eller vi gick på banan i max max max 5 min villa bara känne lite på henne. hon känndes utmärkt. Idag red vi också med Olivia & Galliano. Olivia sköter ju bara han medans Amanda vikam riktigas ägaren är i Turkiet.

I morgon är det då tävling. Blir bara en 90 klass efter som att på lördag ska jag & Vanillin Amanda & Galliano till VÄNNES!!<3 ska bli super kul vi ska ju sova över där med så det blir första två dagars tävlingen för mig och Vanillin. Men nu taggar vi för i morgon. det kommer verkligen bli super kul:) ÄLSKAR ATT TÄVLA!<3





och med dem så säger jag godnatt.

pusshej/AngelinaÖhlin

Ida kurs

hejsan!
idakursen i går gick hur bra som helst! Underbara ponny. När vi värme upp gick det inte alls lika bra.. Hon känndes jätte stel :O!! var nog för att hon vilade. men efter ett tag blev hon hur fin som helst! GUMMAN MIN!
Ida är verkligen bra :O!! asså saker som man inte ens tänkt på är ju helt själv klara när man rider för henne!

Jag och Vannis övade på att förlja med följsammare i volten. I slutet blev det verkligen skilnad och vi Galopperade och städe och böjde. gick bättre än jag trott är vekligen stolt över 7 åringen nu :]<3 pluttis<3
me iaf nu vet jag vad vi behöver täna på och sånt.

idag blir det bara skritt ska ju tävla i morgon och vill endå på ett sätt ta det lugnt :) kanske blir ett inlägg senare ikväll men nu ska jag Ladda upp bilder FILM KOMMER KANSKE IKVÄLL!!!



Foto Amanda Stenman Lindqvist.

pusshej / Angelina Öhlin

godmorgon

Godmorgon!
jag bloggar nu för vet inte om jag kommer hinna underdagens gång =)
idag ska jag ju som sagt rida för Ida Hällström. sist jag red för henne så kunde jag och Vannis nästan inte ens gå i en taktlig trav eller en stadig form. Efter den träningen asså första gången så blev hon de resultat hon är i nu! så jag är verkligen glad just nu:)! Nu ska vi visa hur mke muskler och kondotoin som vi lagt ner nu under vintern.
just nu måste hon hjälpa mig med ytter sidorna på Vannis hon har väldigt lätt at simta undan mina skänklar i bald. nu ska jag ju inte säga att hon gör det helatiden och alltid gör så för det gör hon absolut inte! Hon hittar bara på det i bland. :) jag ska rida kl  sen ska jag hem och läsa moppekursboken sen ska jag göra Läxor i dag med :/ tråkigt med tisdagar :(

Igår var det bara Galliano som fick röra på sig :) Olivia for ut en sväng medans min ponny stog och gäste i hagen;) haha. men hon for lilla brönet och sen in på en volt vid folkan typ =).

nae nu ska jag till bussen får inte missa!!

pusshej / AngelinaÖhlin

vilo

Hejsan!
idag har jag så mycket läxor så jag hinner inte rida:( men hon förtjänar endå en vilodag :)!
Igår i dressyrspecialen var hon verkligen jättefin! :D hon trampade på väldigt bra måste jag säga :)! hur fin som helst. Hon blir bara finare och finare! lillgumman! i morgon blir det Ida träning!:D Tagga!!!

här kommer veckans planer. brukar inte ha så här många vilodagar men nu får det lov att bli så.

sol

hejsan :D!
 
GLÖMM INTE ATT KOLLA INLÄGGET NEDANFÖR!

ídag är det inte fullt lika bra väder som i går men solen tittar endå fram i bland =)
i morse steg jag upp kl 7 och släppte ut dom. sen gick jag in och la mig igen för jag var så trött :) så jag är helt nyvaken snart ska jag gå och äta frukost! Och ge hästarna sitt lunch hö :)

Idag blir det ju som sagt Dressyrspecialen :) Ja har ju en ny sadel nu så det blir mke roligare att rida då :) Vi körde ju endå inte speciellt hårt med dom i går :) iaf inte med Galliano. Eller vannis var ju inge svettig heller men :) Idag hoppas jag att vi får göra något roligt :). Olivia Ska ju ha med Galliano som ni redan säkert fattat.
vi ska ju lasta dom i min Transport hoppas Galliano nu går in! Vanllin hon går då in helt själv nu helt utan problem :) HUR DUKTIG SOM HELST! Men det kommer gå bra. Galliano brukar ist för transport åka buss :D haha lyx Gallanio! :D haha men nu ska jag gå ut och ge hästarna LUNCH :D


pusshej;*/ AngelinaÖhlin

hoppning

hej!
idag blev det ändrade planer! Idag hoppade vi på ridbanan i stället. Hästarna var lika pigga och glada endå:D! super kul var det. Vi cyklade till ridbanan och skulle byggafram men då var Jennifer & Kosak där :)! En b ponny som jag brukar rida "har typ gjort de 2ggr men men" haha men iaf så hjälpte jag henne att hoppa förs jag red inte utan jag var bara instuktör :). Det gick superbra i slutet :) vi höjde banan lite och Kosak hoppade som en GUD :D:D!! gud såsjukt söt han är asså! iaf sen när hon hoppat klart så byggde vi banan. Vi bygde upp ett räcke, tripelbarr, en oxer och så ett litet kloss hinder. :) Sen for vi och gjorde ordning pollarna :)
Idag fotade Amanda & Jennifer oss :)!

Vi red fram lite på volter Vannis hade värsta takten i tarven :O!! superfin asså! sen efter ett tag så galopperade vi, hon var lite små seg i början men sen gick det mycket bättre! Vi började hoppa och jag tror ALDRIG att Vannis har vare så stabil som hon var i dag :O! så vi höjde hindrerna i slutet och jag hoppade en bana på 1 meter. Har aldirg tidigare gjort det men nu har vi det :D:D fats att det bara var en bana på 4 hinder så hoppade hon hur bra som helst på alla! :D hur stabilt och underbart som helst! Känndes verkligen skönt! :D Hon är duktigare än jag tror typ :]! hihi är stolt över henne! nu måste vi ju faktiskt börja höja hindrerna för snart är det ju finalen i Stöcke och då måste vi vara med i LA  :) och som det känns just nu så kommer vi nog nå mälen för i år :D! GUD SÅ UNDERBART DET KÄNNS!!! hihi är as taggad :]

efter vi hade hoppat klart så la vi ner som på volter, städade bort hindrerna och skrittade hem :) Vannis var typ lika pigg på hem vägen som på dit vägen :) i morgon blir det ju Dressyrspecialen :) det blir ute hoppas jag och amanda ska fota kanske :) hoppas hon knäpper på mig med :) men nu ska jag sova :) vi får höras i morgon!

Framridning


Framhoppning
vannis ser hinder

hon hoppar de :D



sen bana:)
mellan 75-60 låg hindrerna på



sen höjde vi till 90 sen hoppade jag 1 meter

Banan på 1 meter

kolla vannis ben muskler :O?!?!

hon klarade hindert även om det inte ser ut så men :D




sen klapp klapp :D:D<3

Provade även att hoppa Galliano 2 skutt :D:D:D!



duktig ponny :D:D


haha på vägen hem hoppade vi också över ett dike haha Vannis hoppade Jävel över :O


sötponnieeee!!!!!!!<3<3<3
men nu ska jag dra pusshej / Angelina Öhlin



nu taggar vi !!

nu taggar vi som fan!!!


underbart

hejan alla:D

GUD vilket underbart väder :D! idag så ska vi ute bara på en vanlig liten ridtur :D.
nu börjar snön vara bort över allt asså den är ju borta men dom stora snöhögarna ska bara smälta ner :D hihi.

igår så intervall tränade vi :) det var jätteroligt! hahah våra ponnisar var typ rädd för allt medans vi skrittade till "min intervall väg" hur galet som helst! :O haha men det gick bra endå inga skador  :) vi red vell typ 1 timme och 15 min. :) påvägen hem så skrittade vi typ 30min och i början så skrittade vi typ 15 så det var ju bara en 30 minuters träning i intervall :) det gick bra Galliano var tvungen att vara fört annars stak han bara med Olivia HAHAHA gud så roligt det såg ut när han ökade längden på stegen för att komma om HAHAHA gud kan inte sluta skratta :D:D.
Vannis bryr sig inte om att vara först haha hon är typ mindre busig och hon är 7 år Galliano är fan 19 :D och hur sjukt pigg som helst :D!!haha okej min ponny är ju lite mer knasig istället då:] hahaha men Galliano blev mycket mer svettig än min :) hahaha jag körde en extra galopp med lite extra lägning och efter den så blev hon slut :). Galliano väntade och kollade bara på :). så hanslapp :) haha men det är verkligen kul att rida med någon annan en gång :D.
men nu ska jag ut i det underbara vädret :D


pusshej/ AngelinaÖhlin

ridbanan

Tjenixen alla=D!

Asså min ponny är konstig hon har blivit värre med trafiken nu vet inte vad hon håller på med :/ asså vissa dagar bryr hon sig inte och vissa dagar så är hon helt totalt knäpp! hon bara vänder sig om och typ hoppar och studsar?:O vet inte vad det är för fel på henne?:O men hon har alltid vare rädd för lastbilar. Alla säger att det beroro på ryttaren men i sommras när hon stog i sin lilla sommar hage. Bredvid sommarhagen finns en huvudled. och där kör alla typ 80 km/timmen och om en lastbil kommer då då springer hon i väg med? så det är ju inte jag som gör nått? det är bara så att hon är livrädd för dom. Nu har jag ridigt i trafiken i 1 år och några månader och inget har blivit bättre? det kanske bara är så att hon är det och kommer alltid vara ? eller bilar går ju bra ibland men ofta så gillar hon inte det heller.. jag är lugn och tar inget extra i henne när det kommer trafik jag sitter helt coollugn men endå så ska hon hålla på :(.. men aja..

I går red vi ju på banan i kusmark. Vi skrittade dit. Vannis var superduperfin!!! asså hon spårade underbart med bakdelen. inga dubbla spår DUKTIGA PONNY!<3 när vi satt där på volten så behövde jag närstan inte göra någonting. hon var så mjuk och lätt i handen. Galliano var också jättefin! :D efter uppvärmningen så red vi serpentiner och typ travökningar och massa annat. testade också på några skänkel vikningar :) hon gick som en klocka !! Galliano var också jätteduktig :D lilla ponny skrutt! :D

i dag blir det intervall träning! TAGGAA!!!


bilderna som jag lovade =D!

pusshej / Angelina Öhlin :D<3

Galliano Marrone

hejsan alla glada & sura bloggläsare!:D


igår så kom ju Amanda vikmans ponny Galliano :D. så jag hann inte rida moppekursen tog över :(:(.... men iag ska jag och Olivia fara till kusmarks banan och rida dressyr :D ska blir super kul att rida med någon för engångs skull :D hihi känner mig väldigt glad i dag :D ska fota dom i hagen nu hade jag tänkt då kommer det bilder på dom ikv :D. ska nog fara till Samuel i kväll =) så kanske bilderna endå kommer imorgon ;) men jag ska försöka att uppdatera bättre nu :) men snart blir det sommarlov och då blir det nog ett inlägg VARJEDAG :D fast jag har ju endå inte allt för kass uppdatering :). men nu ska jag ut och fota dom små liven :)
ha det bra pusshej
Galliano Marrone & Amanda Vikman:D:D



Vannispannis<3



/angelina Öhlin

skolan

hejsan sitter på skolan och har läxläsning ska skriva ut en bild ;)

idag ska jag ju som sagt på en moppekurs så det blir ingen hoppspecial för mig och Vanillin i dag :( sadface :( men jag hoppade ju ett tag i går men bara små hinder. Jag ska gå en kurs för 30moppe. hihi vi ska sitta och läsa i typ 2 timmar :( ÅHHHHH!! men jag ska rida när jag kommer hem iallafall. typ ut och rida runt brönet eller någont. Jag har visst glömt att berätta att Galliano Amanda vikmans ponny kommer till occ i dag för att amanda ska på semester i turkiet och olivia som rider min shettis ska ta han om han i 1vecka. :) ska bli super kul att ha någon att rida med denna vecka iaf :). Taggar ju som fan :D:D!! men jag blev typ ledssen för att jag inte få vara med på hoppspecialen ikv :/... om två vecor blir det VÄNNES :D:D gud vad kul det ska bli:D det blir ett meeting :) jag ska hoppa 80-90 på lördagen och sedan på söndagen ska jag hoppa 90. 1a kvalet förr norrbotten och väsérnotten cup. :D hihi och på lördagen är jag med i någont som heter Vänneshoppet. Är sjukt taggad :)

Jag börjar undra om jag ska börja planera in en lite tur till övertårneå. Asså till min förra lilla ponny Nutella Star. saknar verkligen min lilla ponnyskrutt sjukt mke just nu :(  saknar verkligen lilla bellabus=/ varför måste man alltid vara för lång för sin ponny?? asså nästan alla ponnyryttare är de... haha jag med. men jag kan ju lova att jag inte är ensam.. om alla skulle måste byta för att dom var för långa för sina ponnysar så skulle ju typ hälften av alla ponnyryttare vara tvugna att byta och då skulle ingen rida varken a,b eller c ponny det skulle ju bli helt kört?!=O haha men nu ska på min lektion i gen belv ett ganska lång inlägg nu heh.. men jag ska skriva sen i kväll ett kort inlägg om hur ridturen gick med lilla gullepluttan:) så vi får ses ikväll

ha en bra dag =)
pusshej/AnglinaÖhlin 

ska försöka...

hejsan !
NU SKA JAG FÖRSÖKA ATT HÅLLA UPPR BLOGGEN IAF RESTEN AV VECKAN!.

i går så red jag dressyr inte så speciellt länge bara lite ställa och böja. Hon spårade faktiskt ganska bra i slutet... hon har lätt för att hamna i dubbla spår. Men hon var vell lika fin som alltid :)
Bilder:


Tjurig??

hahajaa!
sen i går så hoppade jag också biggen, hampis och ponny skrutten PLUTO<3
det var verkligen super kul! Måste säga att Hampis busen var Superroolig att rida måste få testa igen:]!
Biggen såklart var jättefin med och värsta super hopparen! :D<3 hih fast han e travare så ser det typ enkelt ut!:)
BILDER:

Hampis var verkligen busig efter hindrerna hur taggad som helst var jättekul att hoppa med han måste ja säg:D!

högt över:O!?!?!

sötis ;]

wieee!!


högt över!?

man kan inte tro att han är en fram avlad travare. fast han är aldrig startad.

söt Hampis<3


BIGGEN<3<3

sötnos!<3

hihi hopp!<3

ganska högt över faktiskt :)!<3

Finaste!!<3

HUR KUL SOM HELST!! Biggen är bäst<3

Pluto. en liten bus ponny:]!

ÄR STÖRTKÄR!!<3

PONNYPLUTT PONNYPLUTT!!<3

Duktig Pluto :]<3 sötast i sverige!<3

KÄÄÄRRRR!!!<3

likar Nutella star min förra ponny sjukt mke på denna bild :(<3
är verkligen förälskad i denna PonnyPlutt :]
hihi PonnyPluttenPluto :]<3

så jag red 4 hästar i går :] hihihi

Idag så for jag på ridbanan i kusmark för att hoppa och det gick superbra vannis var underbar! Ska börja testa 3 delat igen istället för rakt.. tror bara att det är vårkänslor igen =). men jag hoppade bara kring 40cm typ fast många skutt blev det vannis var typ nästan svettig efter åt (har typ inte fått henne svettig påhur länge som helst) haha min lilla skruttis ;*

ÄLSKAR PONNYN<3

Hoppade i dag för att det blir ingen hoppspecial för oss i morgon har moppe kúrs -_- boring...
men blir nog bara en tur ute eller något :)
hadet bäst.
pusshej / angelinaöhlin

underbar dressyrponny & läromästare säljes

Sorino till salu. http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=345856 








Typ: C  -  Inriktning: Dressyr  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 1998  
Namn: Sorino  
SV. riponny valack f -98, maxad Cponny. Har pass & licens, är vaccinerad, avmaskad, chippad & försäkrad. Säljes ENDAST pga att jag blivit för lång.
Mkt ädel och fin kropp, ser ut som en storhäst i miniatyr.

Tränas regelbundet dressyr på LA nivå.
Utb & tävlad upp till LAklasserna. Kommer fortsättas att tränas och tävlas tills han är såld.

Älskar att ridas ut på, kan dock vara lite pigg och tittig och vill därför ha en rutinerad liten ryttare.
En riktig läromästare, passar för dig som vill klättra i klasserna, eller börja i de högre klasserna direkt! Kommer gå långt med rätt ryttare, du får en underbar vän och ponny med enorm personlighet och charm.

Utb LC hoppning men tävlas/tränas inte numera pga ryttarens (samt hästens ibland) ointresse, säljes som dressyrponny!
Inkörd och tävlad i körning, vi brukar tolka efter honom på vintern. Brukar även tömköras och han tycker det är kul. Inga problem att rida själv på, eller lämna själv i stallet/hagen.

All utrustning ingår i priset, en dressyr & en hoppsadel, täcken, träns, grimmor mm. allt i fint skick!
Box, daglig utvistelse och hästkompisar är ett måste. Hemmet viktigast av allt, har ingen brådska att sälja honom och är mkt noga vart han kommer.

Filmer finns på http://www.youtube.com/user/lstenman

Maila för mer info, bilder/filmer osv.
[email protected]
 
LA dressyr LC hoppning

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=345856

regn...

hejsan :)
efter som att min lilla stjärna var så duktig i går så får hon vila i dag kanske far ut och skrittar ikväll en stund :). idag regnar det igen orkar inte med allt regn. gud man blir så trött och slut av det.. haha men jag har glömt berätta att jag fylde år i fredags :) fick en dressyr sadel Hubertus svart 16,5 tum. sen en system kamera Nikon d70s. Och en brun ridkavaj :] sen massapengar typ lite små grejor =] Tack alla !!<3 

Gjorde en ny header / design i går tycks?:D

pusshej/angelinaöhlin 

Skellefteå ridklubb.

hejsan :)!
idag så har jag tävlat på Srk. (http://skerid.se) det var superkul!:D
Jag åkte med Amanda vikman dit :D.

70cm.
Jag efter anmälde mig på 70cm istället för 90cm. PGA att det var jätte mjukt och lerigt underlag. vill inte slita på senorna.. så jag sänkte.. :). Jag hoppade ett hinder för mke på den klassen så jag blev utesluten.. hade inte läst på barnan ordentligt :] haha jag kan lägga ut film på den om ni vill men det är samma bana som 80cm så det blir inte kul att se samma barna eller?:] haha men säg till om jag ska lägga ut den med:) på 70 kändes hon jättefin hade bra galopp mot hindrerna. Hennes energi var verkligen perfekt! bara i bland drog hon lite :] men annars var hon kanon fin!<3

80cm.
Jag hoppade bara fram 2 ggr för att inte göra henne slut :) även om hon har kondition så behöver man vell inte hoppa fram 5000ggr? eller? men iaf tyckte att hon var nog upp värm för det va bara några minuter mellan 70-80 så jag hann endå inte mer :]heh men i 80 kändes hon mycket mer stabil en i 70. hon var mycket mer snävsvängd i 80. hihi grundomgången gick underbart! PONNYN I MITT HJÄRTA!!!<33 hur klockren som helst! i omhoppningen på 3dje hindert så blev det ett jätte fult hopp men jag trode att hon skulla ta ett galoppsprång till men hon slet tyglarna ut händerna på mig och hoppade helt enkelt själv.. haha men i landingen så fick jag tag på henne i gen och stigbygeln. hah sånna hopp händer vell alla... Men vi vann iaf 80:D och Amanda vikman kom 2a :D i 70 vann Ámanda Vikman föresten!:D duktiga var dom med!
på ervarvet så var vannis inte över drivet taggad utan väldigt nöjd :D hihi vi stegarde för publiken 1 gång med hihihi vi är lite fräcka vi :]!! men nu kommer film och snart bilder=)!

ha en underbra kväll!!!


pusshej / angelinaöhlin

RSS 2.0