27/2-10 Hippologum.


Hippologum.

Hejsan!
i går så var jag och Amanda och tävlade på Umeå Ryttarförening. vi hoppade 70-80 och tävlingen började kring 5 på kvällen. Som vanligt så är vannis trött på kvällen men hon var super fin ;*
första klassen var ju en clear round. hon var UNDERBAR! super pigg asså!!! och sen i 80 var hon inte alls pigg :/ inte jag heller :O så vi rev hinder nr 5 och 7. men hon var endå superfin! är jättenöjd endå!:D det är ju bara kul att få vara med:) på framridningarna var hon väldigt fin! men hon är lite rädd för dom andra hästarna hon gillar inte att vara ivägen. men det gick bättre efter ett tag :)! 
Nästa tävling blir i luleå den 23 mars om ungefär 1 månad :) vet inte vilka klasser en men tror de blir 80-90:)
hoppas det är en dag tävling. Vannis är ju så trött på kvällen :]<3
Måste bara säga att jag älskar att vara på hippologum! det är så sjuktfint där! vill bo i umeå.
men jag kan också förstå att vannis var lite trött också för man åker 2 timmar i transpotren dit. och sen 2 timmar hem igen ;) men hoppas Luleå är en dagtävling.:)

hadebra pusss<3

Stegrar på komando<3

hejsan nu var det ett tag sen jag uppdaterade och nu hade jag tänkt göra det :D jag har den mesta tiden bara tränat in för tävlingen på lördag nu är det dax att börja paka kanske? =] men iaf det blir bara 70-80 för mig och Vanillin för att jag inte fått hennes licens en så jag får vänta. för 80-90 var bara för regionala på söndagen men det är ju inte sista gången jag ska tävla ju XD! iaf så är bara 70 en clear round men det får vara men 80 är en riktig klass :D hihi ví får vell se hur det går :D<33 nu har jag och vanillin har nu lärt oss att stegra på komando :)
hon är skit duktig ;*  gumman min ;*<3

Älskar dej<3<3






gumman ;*^<3<3

FILM!

hejsan :D
igår hade jag hoppspecialen :D hon var superfin ;*
iad får hon vila :)
film:


orkar inte skriva idag ;*

uteritt

hejsan :D!
vet att jag inte har uppdaterat något men nu gör jag de :).
ÄNTLIGEN HAR MIN PONNY BÖRJAT LÖSAHÅR:D!
skönt att få bort det:) jag har nu också anmält mig och Vanillin till vår första tävling för i år :D!
det blir bara 70-80 att börja med :D blir högre senare :). i dag var jag och my ute i snö blådsten och busade :D
jag filmade med så nu kommer en film ;)
i morgon blir det hoppspecialen :)




ha det bäst ;*
pusssss

dålig uppdatering

hejsan !
vet att jag inte skrivit på ett tag men internet har strulat massor :(.
men iaf i dag har jag ridigt ut ;) vannis har aldrig varit så busig som han va i dag :O hon bockade fan HELATIDEN?:O serriöst :O när vi skulle stå stilla så trippade hon helatiden och kunde verkligen  inte stå stilla :D haha min lilla knas polle ;*<3  hvi skulle galoppera upp för en kulle... hahah vilken galopp jag kallar det mer rodeo....... hon bockade nästan hela vägen upp.:] jag låg framför sadel och höll mig fast. hon gjorde inte små bock :S;] haha men sen slutade honj innan jag hann flyga av. men så fort jag kommit i sadeln i gen så började hon om men nu så stak hon i väg utan anledning :S:S haha älskade ponny:D:D
 men nu ska ja sluta innan internet dör :)<3


Räser ponny<3

puss<3

RSS 2.0