Tränings tävling.

Hej!

vet att jag inte har skrivit på värdigt länge men nu ska jag komma med ett inlägg.
idag har jag tävlat vanillin. det var dressyr tävling. men bara tränings tävling. den riktiga tävlingen är om 2 veckor! men vi körde LB:1 2006. det gick jättebra. iaf i travdelen. men i galoppen blev det fel galopp. men jag är super nöjd! vi red fram ungeför i 40min för hon brukar vara ganska stel men nu var hon inte det !:D hon var as fin!:D<3. Olivia tävlade tella och hon blev nöjd med. snart så ska vi också hoppa en träningstävling. sen blir den lokala hopptävlingen nån gång i oktober:)! hoppas det gåt bra nu för oss!:D<3. Jag har ju föressten också hoppat vårat rekord! NU ligger det på 1.10 :D har film på det på youtube. hon berkar tycka att det är kul att hoppa högt!:D
http://www.youtube.com/watch?v=A6-aguS1ppI&feature=related
Jag är då super nöjd över henne nu:) hon har blivit så sjuktfin!:) hon är bäst!<3
men nu har jag inte så mke mer att skriva;)

Pusshej<3/Angelina


träns till vanis ;]<3

hej!
igår så köpte jag ett träns till vanis, det blev exakt lika färg som hennes sadel. ett träns med pullargrimma och den är typ röd, brun ;) storlek ponny. det var lite litet men vi gjorde extra hål så nu passar det perfekt! jag smörjade det i går så nu är det jätte mjukt och fint. jag köpte det på Royal. det fanss en massa träns där! det var rea så tränset jag köpte kostade bara 150:- !!! REA TYP?:O<3 så jag gjorde ett bra fynd! :D<3 men kan lägga in bilder på tränset nu !!


     

pusshej<3/Angelina

Dressyrspeciallen<3

hej!
vet att jag inte är duktig på att blogga men som sagt jag är less.. men jag försöker endå lite grann att uppdatera.

Onsdag: var ute på prommenad en sväng det var as härligt att sitta där och gunga med i skritt och trav mamma cyklade med också så det blev ennutrevligare!
Torsdag: minns inte men jag tror jag var ute på en trav sväng!;)
Fredag: Galopperade av vanis på en lägda, amanda filmade mig, men det blev ingen bra film på det för det var så långt bort så jag tog bort den. det gick jättebra! hon sparg as fort och hon älskade de verkligen! vi bara flög fram! sen så gick vi en runda och skrittade av, vi skrittade kanske i 30 min. haha väldigt lång av skrittning men tänkte det för att vi hade galopperat ganksa fort å då sträker dom ju ut sig ordentligt och om man inte skrittar av ordentligt så bilr dom ju stela. ;)
Lördag: Hoppade lite små pjutt hinder som låg på 40 och 50 cm, det blev en 2 studs och ett enkel hinder som låg på 50cm, vi la ett skinn över hindret, (jag var med lollo) så att det skulle bli ett skrämsel hinder men hon reagerade inte ens på de.. haha snaka om obrydd xD. sen red lollo tella det gick super!<3
Idag: var det dressyrspeciallen, det gick asbra!<3 jag fick skjuts av Morfar för att mamma och pappa var i lyksele, så jag fick åka med han. vi lastade där vid 3 hon gick raka vägen in utan att ens titta på transporten det kändes bra för det var senast i juli vi lastade.. haha så jag var lite orlig att hon inte skulle gå på men utan tvekan traskade hon på!:D väl borta på ridhuset så lastade vi av hon flåsade lite lätt undrade var hon var men efter 1 min så var hon lungn och trygg. vädret var ju såklart regn.. så vi red inne, vi värmde upp med att vi först skulle skritta ett varv på 1.30 min. sen skulle vi trava 2 varv på 1.30. jag och vanis klarade det i pefekt timeing! bra jobbat gumman!<3 sen så red vi fram lite på volter över böja minska och öka volten osv.. sen övningen var att vi skulle vara 1 m får spåret och flytta fram och tillbaka till spåret! det var bra för vanis!<3 sen så red vi rätt upp och det gick bra med!, sen så la vi ner dom på volterna i skritt och trav. sen så var vi klara. Eva gick och pratade de med alla hur det gick i dag som vanligt. när hon komm till mig sa hon -gud vad fin hon blivit, hon har verkligen fått muskler och kondis. det värmde hjärtat på mig när hon sa det för jag har verkligen kämpat nu hela sommaren för att få henne fin och jag har lykats! :D så det känns asbra!<3 när jag skulle sadla av var jag berädd på en rigtigt svettig ponny, men hon var bara lite svettig där saldeljorde suttit. blev ganska så shokad! ;) sen skulle vi lasta på henne i gen och fara hem. hon gick raka vägen in igen och då fick hon lite belöning med! MUMMS MED GODIS :]<3men det var hon värd. när vi komm hem så släppte jag ut henne igen med dom andra hästarna igen sen fick dom 1 kg hö var. men det har regnar hela dagen så inte varit roligt väder. har haft täcke på vanis hela dagen.
nu har jag inte så mke mer att skiva om. kan lägga in bilder som jag gjort på photoshop.
   
gjort en ny header nu med.=

Pusshej<3/Angelina


ridbanan

hej!
nu har jag ridit vanillin:)! det gick jättebra! vi jobbade ju inte hårt och inte länge:) typ 30 min på dressyrbanan uppe i byn:) iaf vi körde ju inte hårt eftersom hon har haft ont.. men nu ha de läkt :) amanda red Tella och hon red henne as bra!!<3<3<3 i morse var jag ju hos amanda då red hon gia, det gick bäst i slutet. vi har fotat heladagen :) så nu blir det en till bildbomb ;)<3










det var alla jättefna bilderna på vanis :)!<3 Nu blir det på Tella:)!<3




det var fina bilder på tella:)! nu kommer GIA!<3



så det var allt :D hoppas jag skriver mer i morgon =)<3
pusshej<3/Angelina



<3

Hej!
jag vet att jag har vair jätte dålig på att uppdatera..
men vanis har varit lite halt så jag har inta orkar att skriva nått.. men jag har varit ute och gått med henne, nu är hon ny skodd så nu mår hon bra igen så jag får sätta igång henne igen:)! i förr går var jag ute och red barbacka. igår så blev det en prommenad, idag blir det nog en prommenad eller lite smått dressyr:)! bara för att mjuka upp henne lte i sitt ben! det ska nog bli bra! men i helgen så har jag tävlat med Nutella Star. det gick bra men inga placeringar :/ men det får jag ta för det är första året jag tävlar henne:)! den 28onde augusti kommer jag inte tävla vanis nått ;/  jag kör med tella ist:)! för tella behöver tävla hoppning;) vanis dressyr ;) men nu så ska jag snart börja hoppspecalen så då bilr det att utblda vanis ordentligt! det blir en gågng  veckan´! så nu ska vi sattsa hårt! jag blev verkligen jätteglad när jag fick veta att jag skulle få börja  hoppspecailen! så nu går jag både dressyrspecalen och hoppspecialen ;D nu ska jag börja att bli duktigare än vad jag redan är! vanis kommer bli bra med! Tella med!<3 nu när det blir vinter så är det nästan inga tävlingar:( men nån innomhus säkert! men nästa sommar så ska jag och vanis hoppa 90cm! det kommer bli rå skojj! :D just nu så är jag med amanda ;) hon ska nog snart rida och jag ska nog fota ! :) men vi får höras ! vet ju inte när nnästa inlägg kommer hahahahahah =]<3 bildbomb.







pusshej<3/Angelina

RSS 2.0